Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Marianne březen 2016

ESTHEDERM-LOGO-NOIRGRANDPARIS-recadre-w400-h400-crop-flags4

Nejlepší anti-aging? Vytrvalost! 

Bývalé slovenské televizní hlasatelce Renátě Špačkové byste asi dva roky před padesátkou netipovali. Jak se o sebe stará?

Jak o sebe pečujete?

Myslím, že důležitý je hlavně způsob myšlení a pak také určitá vytrvalost – o pleť, tělo i duši je třeba pečovat vlastně neustále. U mě v koupelně najdete hlavně spoustu produktů od Institut Esthederm, pak přírodní olejíčky a tělové peelingy. Taky jsem vytrvalá ve cvičení, to dělám už třicet let, ne-li víc, jenom stále hledám, co mi nejvíc vyhovuje. Momentálně je to aštanga jóga, také jednou týdně posiluji a miluji taneční aerobik.

Moje péče: „Značky nekombinuji, aby pleť dobře pracovala, musí se péče doplňovat. Neobejdu se bez peelingů a masek, každou neděli si v sauně dopřávám peelingové obřady na tvář a tělo.“

Jakou jste v péči o pleť dělala největší chybu?

Hezkou pleť jsem mívala vždycky, ale byla příliš tenká, působila jako pergamen a já to nikdy neřešila. Až když jsem začala používat produkty od Institut Esthederm, potěšilo mě, jak je moje pleť přirozeně hutná a leskne se.

Jak vypadá váš každodenní pečující rituál, jak o sebe ráno a večer pečujete?

Je to v zásadě stejné: nanesu na celou tvář odličovací mléko, vmasíruji ho a spláchnu vodou, pak pokožku dočistím tonikem a nanesu sérum a krém. Ráno i večer používám totožný krém, péči nikdy nemíchám, neexistuje, že bych si třeba ráno dala hydratační péči a večer krém proti vráskám nebo lifting.

Proč vyznáváte zrovna tento přístup?

Pochopila jsem, že jeden problém je třeba řešit 28 dní, touto metodou jsem třeba dokonale vyřešila hydrataci pleti. Institut Esthederm totiž dokáže pleť převychovat, třeba mou pleť naučil, jak se má hydratovat a vlhkost si udržet, teprve po skončení této kúry jsem začala řešit vrásky. Mezi jednotlivými kúrami však pleť vždy nechávám vydechnout a používám produkty z molekulární řady.

 

x