Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

„Měníme životy těm, kteří změnu potřebují a chtějí“

ESTHEDERM-LOGO-NOIRGRANDPARIS-recadre-w400-h400-crop-flags4

Martin_Gabor_profile

 

Jmenuji se Martin Gábor a téměř 4 roky vedu francouzskou značku Institut Esthederm na Slovensku a v Čechách. Proč píšu? 
Po dvou letech spolupráce s časopisem LNE a několika článcích o produktech cítím potřebu seznámit vás s tím, jak pracujeme a co konkrétně můžete od spolupráce očekávat.
Cílem je oslovit a inspirovat ty z vás – kosmetičky, majitelky salonů, kterým naše filozofie a způsob práce vyhovuje. Čili najít ty správné partnery pro dlouhodobou a úspěšnou spolupráci, která bude obě strany bavit. Po 4 letech práce na Slovensku mohu říci, že jsme stále ještě na začátku. Institut Esthederm se ale postupně díky systematickým a rozumným investicím do médií stává známou a silnou značkou. Myslím si, že právě teď je ten nejvhodnější čas rozšířit naše řady a stát se tak součástí budoucnosti silné a stabilní značky. Věřím, že nejsme tradiční společnost a náš tým a způsob práce má mnoho zvláštností, které přinášejí našim kosmetičkám a salonem novou energii do jejich práce a věřím, že i do života.
Myslím si, že nejlepší bude, když vám spolupráci s námi a naší značkou popíše přímo jedna z členek naší „Esthedermové“ kosmeticko-lékárenské, ale hlavně lidské skupiny – kosmetička a majitelka kosmetického salonu Institut Esthederm Paris – The Way of Beauty – Veronika Húsková.

 

 

Veronika Húsková

Ch2tpn_The-way-of-beauty4-1600x1068

„Velmi mě těší, že mám tu čest sdílet s vámi mé osobní zkušenosti s jedinečnou kosmetikou – Institut Esthederm Paris. Přestože je moje práce s touto značkou teprve na začátku, protože ve vlastním salonu pracuji jen od února tohoto roku, věřím, že mám několik poznatků, o které by byla škoda se nepodělit. V úvodu dal Martin tomuto článku podtitul: ,, Institut Esthederm mění životy těm, kteří to potřebují a chtějí. „Já spadám do této kategorie o změně života díky Institut Esthederm na 100%. Jen pro takový celkový obraz: jsem z Košic, mám 25 let a po téměř 6 letech – abych byla přesná po 5 letech a 265 dnech – jsem opustila lékárnu a rozhodla jsem se splnit si sen a otevřít si svůj vlastní kosmetický salon. Možná se ptáte, co mě vedlo jako farmaceutickou laborantku takto změnit „povolání“ a zde se dostáváme k Institut Esthederm. Pracovala jsem v typickém shopping centru 12 hodin denně v uspěchaném provozu. Vždy mě to však táhlo ke kosmetice. Před zhruba 3 lety padlo rozhodnutí, že sortiment lékárny obohatíme i o produkty Institut Esthederm. Dosud si pamatuji na první školení, když jsem se „chytala“ za hlavu, že co zase za ,, zázrak „k nám dorazil. Pak jsem však absolvovala setkání v Chorvatskem Grobě, kde nám bylo představeno know-how firmy a filozofie a to bylo něco opravdu výjimečného, protože s takovým přístupem jsem se předtím nikdy nesetkala. Řekla jsem si, že to zkusím a začnu se práci se značkou Institut Esthederm věnovat naplno. Studovala jsem si věci, začala jsem nabízet produkty a najednou jsem si uvědomila, že klienti kteří Institut Esthederm vyzkoušeli, se vrátili a byli nadšeni. Takto postupně jsem si začala budovat důvěru já sama v sobě, že to opravdu funguje. Samy však jistě víte, že jedna věc, je ptát se klientky jakou má pleť, jaké má potřeby a druhá věc je ji mít pod rukama, dotýkat se jí a vidět na vlastní oči, jak reaguje na jednotlivé podněty. Tuto možnost zažít si ,, pokožku pod vlastníma rukama „jsem bohužel v lékárně neměla. A pak to přišlo: ,, Proč bych si sama nemohla otevřít salon a stát se kosmetičkou? „No a s kým jiným než s“ Esthederm „, s kosmetikou která přináší reálné výsledky? Mám klientky které trápí i závažné kožní disfunkce (růžovkou, těžké formy akné, vysoká citlivost, sluneční alergie …) a právě zde je důležitý VÝSLEDEK. Neboť takovéto klientky si prošly již vším. Je sice těžší získat si jejich důvěru, ale když se to podaří (a věřte mi že se podaří) už je „naše“.

 

Jako příklad uvedu odezvu mé klientky které diagnostikovali růžovkou: ,, Ahoj, no já vím že už jsem trapná s tím mým Esthederm šílenstvím … ale kdo mě tak skvěle pochopí jako ty !? Tak ti píšu, že jsem udělala experiment … úplně jsem vysadila mast od kožní a jednoduše jsem si pleť ráno i večer ošetřovala Esthedermem … předtím jsem na noc používala mast na růžovkou od kožní a sama víš, že je to humus .. .Tak jsem si říkala, že tohle si přece nebudu na obličej dávat celý život …. no a div se světu … třetí den a pleť je taková, že ta mast na růžovkou je nyní vhodná maximálně tak do odpadkového koše. Klidně vyprávěj zákaznicím můj příběh … už se nemohu dočkat na ošetření. »Velkou zásluhu na tomto má jedinečné složení produktů. Já pořád říkám, že Institut Esthederm neberu jako kosmetiku, ale spíše jako lék. Opravdu je to ,, prudce inteligentní „směs účinných látek a jako kdyby každá jedna složka přesně věděla, kde se má dostat a co tam má dělat. Navíc přijít a zažít ošetření Institut Esthederm je něco, co přinutí zastavit a věnovat se jen sobě a své pokožce. A ona nám to vrátí 100x těch pár minut, které jí ze svého času obětujeme. Opět připojuji referenci přímo od klientky: ,, Moje zlatá, ještě jednou děkuji, bylo štěstí Tě potkat, protože s mou pletí děláš opravdu zázraky. Viditelně se zlepšila její kvalita, vypadá zdravější a jsem tak v pohodě, že už nemusím používat žádné make-upy. Musím Ti říci, že jsem fakt šťastná, že mi Tě přivál osud do cesty, můj „ksichtík“ je vyhlazený, jemný, paráda. Líbám Tvoje ručičky. Konečně mám ze sebe dobrý pocit! »A přesně tohle mě neskutečně žene dál. Co je víc než spokojená klientka? Pro mě je ještě velmi podstatné zmínit podporu ze strany samotné firmy Institut Esthederm. Není to jen o „materiální pomoci“, pořízení objednávky, dodání ručníků, testerů a konec. Skutečně, pracují tak jako my s každou jednou klientkou originální a jedinečně. Nabízí se množství aktivit, školení, workshopů, stále nové ošetření, setkání opravdu stačí si vybrat, jaká forma komu vyhovuje. Mě velmi těší, že firmě záleží na našich názorech a stačí si říct, co by nám při práci pomohlo a když je to jen trochu možné, hned to zajistí. Mně osobně to velmi pomáhá při mé práci. Poslechnout si zkušenosti ostatních kosmetiček, dívek z lékáren, protože je to přímo z praxe, žádná teorie. Jsem skutečně ráda, že mohu i svou maličkostí přispět a „rozsévat“ Institut Esthederm mezi lidi. Ale lepší jednou zažít, jak 100 x slyšet. Toto stále opakuji i mým klientkám, kterým jsem velmi vděčná, že mi důvěřují a společně se mnou se vydali na svou, The Way Of Beauty ‚. „

 

x