Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Proč vyzkoušet novou řadu Esthe-White?

13151136_1114257438635145_1799813821_n

Cesta za dlouhodobou krásou bez pih a pigmentových skvrn.

Pokud jsou Vaše téma přímo pihy, pigmentové skvrny, jizvy po akné a vrásky… zaměře se na novou řadu ESTHEDERM Esthe-White.
„Nejen bělení, ale i převýchova pleti pro dlouhodobé výsledky“ to je přístup ESTHEDERM a nové řady Esthe-White od Institut Esthederm.
Tento podzim přichází s nabídkou 5 vysokovýkonných produktů z řady ESTHEDERM Esthé-White a zesvětlujícím ošetřením Esthe-White.
Bělení řeší Intensif Vitamin C a Esthé-White, převýchově pleti Esthe-White.

V laboratořích Institut Esthedermu vědí, že nestačí pouze bělit, je třeba navrátit pleť do původního stavu, normálně fungující pokožky, která si dokáže přenést tolik pigmentu do kožních buněk, aby byla pleť opálená rovnoměrně a jednolitě.

IMG_9300-1200x1600

Řada ESTHEDERM Esthe-White je určený každému s pigmentací, či už po zánětu, poškodení pokožky, ženám po hormonálních změnách, každému, kto už pocítil první závan starnutí.

ESTHEDERM Esthé-white zároveň oslovuje i velkou skupinu lidí, jejichž pleť se nevejde do jedné kategorie, ale je to kombinace:

  • dehydrovaná
  • náchylná na nerovnoměrnou texturu a pigmentaci

tedy každému, kdo aktuálně neřeší barevný tón pleti, ale zaměřuje se více na strukturu povrchu a celkové zdraví pokožky.

 

Zařazením už jen samotného ošetření Esthé-White do svého režimu péče o pleť min. 2x měsíčně získá taková pleť několik výhod. Zářivější a rozjasněný vzhled, efekt „nové kůže“, to vše viditelné hned po prvním, druhém ošetření. Esthé-White představujepřípravky na domácí péči a také péči v salonu.

Den za dnem pokožka září, je více vyhlazená, výrazně se sjednocuje její barevnost.

esthederm_institut_40-900x600

Novinku si můžete prohlédnout ESTHEDERM Esthe-White bělící hydratační a restrukturalizační denní krém

Morský epopolysacharid obsažený v Esthe-White, zabezpečuje biologické obnovení jasu a vyhlazení.
Technológia hypopigmentaline – intenzivní účinek proti pigmentovým skvrnám.
Ochranu mládí zajišťuje System Time Control a Patent Cellular Water. Institut Esthederm nabízí produkty pro domácí péči – váš arzenál krásy.

bielenie-esthederm-900x600

Institut Esthederm nabízí na rozjasnění pleti a odstranění pigmentových skvrn Esthe-White ošetření.

Produkt Institut Esthederm Intensif Vitamin C bude již brzy k dostání na našem eshopu, řadu Esthe-White si již můžete prohlédnout klinutím na odkaz.

Ošetření začíná stejně jako všechny ošetření Institut Esthederm, velmi jemným čištěním pokožky:

Dalším krokem je nanesení hrubé vrstvy Esthe-White Brightening Regenerating (ESTHEDERM Esthe-White bělicí restrukturalizační noční krém) a na to bělící sádrová maska (na celý obličej), dostupná pouze v originálních Institut Esthederm salónech). Působení je okolo 20 min., po odstranění masky se nanáší opět v tenké vrstvě Esthe-White Brightening Regenerating (ESTHEDERM Esthe-White bělicí restrukturalizační noční krém) a UVinCellium Spray.

UVinCellium Spray (bude brzy dostupný na našem eshopu) připravuje pleť do vnějšího prostředí po ošetření a to tak, že upravuje hydrolipidický film, dává buňkám energii, podporuje přirozenou obranyschopnost buněk vůči UV záření.

Článek byl sepsán za pomoci blogerky Slávky, která provozuje blog na Slovensku, http://www.esthederm-institut.sk

x