Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Dárek k objednávce zdarma – mini sprej City Protect

UV-InCellium-aktualita-Březen2017

CITY PROTECT minibalení (30 ml) jako dárek ZDARMA ke každé objednávce

Prodloužení DÁRKU ZDARMA do vyprázdnění skladových zásob

Naše zákaznice obdrží ke každé objednávce jedno malé cestovní balení spreje CITY PROTECT jako pozornost za nákup. Nabídka platí do vyčerpání zásob.

Proč by jste právě vy měla používat sprej chránící před znečištěním města, UV záření a stresu? Jednoduše vyzkoušejte, jelikož vlastní názor je to nejcennější co máte a čeho si vážíme. Kosmetika INSTITUT ESTHEDERM bude vašim průvodcem za přirozenou a zdravou krásou.

Péče pro každý den

Pleť obyvatel měst je často vystavena nepříznivým vlivům: znečištěnému vzduchu, UV záření, stresu. Jedná se o mnoho každodenních útoků a zdrojů volných radikálů, které způsobují předčasné stárnutí pleti.

City Protect (ESTHEDERM In Cellium sprej) působí jako skutečný štít do městského prostředí: pleť zabalí do ochranného obalu, aby posílil její přirozené obranné mechanismy a pomohl čelit environmentálním faktorům způsobujícím stárnutí pleti.

KONCEPT

CITY PROTECT SPRAY (ESTHEDERM In Cellium sprej)

S pomocí lehkého lipidového filmu a aktivních složek vytváří bariéru, která chrání pokožku před městskými stresy a slunečním zářením (bez filtrů a clon). Denně podporuje a zvyšuje její přirozenou obranyschopnost, a tím zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí a dalším poškozením.

GLOBAL CELLULAR PROTECTION

Trojitá vnitrobuněčná ochrana:

  • Zabraňuje foto-stárnutí a vzniku hnědých skvrn: neutralizuje volné radikály a chrání buněčné DNA.
  • Bojuje proti faktorům, které poškozují kolagen: oddaluje vznik vrásek a ztrátu pevnosti
  • Chrání a zlepšuje přirozenou odolnost pokožky před vnějšími vlivy (znečištěným ovzduším, slunečním zářením), ale i před následky stresujícího životního stylu

POUŽITÍ CITY PROTECT (ESTHEDERM In Cellium sprej)

Aplikujte sprej ze vzdálenosti 20 cm od obličeje, těla a vlasů. Jemně vmasírujte. Používejte ráno po aplikaci krému a kdykoliv v průběhu celého dne (i na make-up).

 
 

x