Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Slunce je život, naučte vaši kůži žít v souladu se sluncem

35238489_2021636181201680_3804315463375126528_o-2

 

SLUNCE JE ŽIVOT

Slunce je nezbytné pro většinu forem života na zemi. Staletí evoluce umožnily člověku se na něj adaptovat díky vlastním biologickým systémům. Pokožka se tedy dokáže přirozeně chránit před negativními účinky slunce a využívat ty pozitivní.

Opalovací produkty Institut Esthederm jsou založeny právě na těchto přirozených schopnostech pokožky a snaží se jí šetrně a zároveň účinně dopomoci tam, kde už na to sama nestačí. Právě tato bezpečná a zároveň pro kůži maximálně přirozená ochrana je ta nejlepší cesta, k dlouhodobě zdravé a krásné pokožce. 

Nadměrná ochrana pokožky s nejvyšším ochranným faktorem způsobuje ztrátu schopnosti kůže přizpůsobit se slunci. Produkty Institut Esthederm učí i tu nejcitlivější pleť adaptovat se na slunce tak, aby se sama dokázala chránit. 

Obsah slunečních filtrů zajišťuje vnější ochranu pokožky před negativními vlivy slunečního záření (Ultrafialového: UVA + UVB, ultračerveného i viditelného).

Obsah patentovaných aktivních látek zase podporuje vnitřní přirozené procesy v pokožce, které ji adaptují na slunce, využívají jeho pozitivní účinky a chrání ji před negativními.

NEJKVALITNĚJŠÍ SLUNEČNÍ FILTRY

Nejmodernější minerální, chemické a organické sluneční filtry zajišťují vnější ochranu pokožky před sluncem do takové míry, do jaké je to při daném typu pokožky potřebné, aby se nepoškodila, nestárla, nespálila se a přitom se na slunce adaptovala.

PATENTY PRACUJÍCÍ V SOULADU S KŮŽÍ

UVinCELLIUM TECHNOLOGY „UV ochrana v buňce“

Posiluje vlastní přirozenou schopnost buněk pleti chránit se před sluncem a jeho negativními účinky.

Zabraňuje tak spálení, předčasnému stárnutí a změnám DNA.

ADAPTASUN „přirozený sluneční filtr“

Působí na všech úrovních pigmentačního procesu v pokožce, kde podporuje tvorbu hnědého barviva – melaninu a zároveň zajišťuje jeho rovnoměrné rozložení.

Podporuje a urychluje proces opálení, které je přirozenou ochranou pokožky a jejich buněk.

 

VÍCE NEŽ 35 LET ZKUŠENOSTÍ

Za vývojem našich opalovacích produktů stojí více než 35 let zkušenosti v této oblasti a také několik mezinárodních ocenění kosmetický Oscar.

x