Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Vánoční dárek Institut Esthederm, 2019

800x800_woCTA

 

Opět rok utekl jako voda v řece a chýlí se k nejradostnějším dnům vůbec. Abychom Vás odměnili za celý rok 2019, připravili jsme pro Vás jedinečnou vánoční akci, při které Vám budeme rozdávat spoustu dárků. Při zakoupení libovolné kombinace pleťového krému a séra od nás jako dárek získáte oblíbené oční sérum z řady Hyaluronic. Dlouho očekávané oční sérum bylo představeno v září loňského roku a stala se jednoznačně nejoblíbenějším očním sérem značky Institut Esthederm. Užijte si dokonalou kombinaci kompletní řady péče o obličej.

Zažijte pocit kompletní profesionální péče z kosmetického salonu u Vás doma. Protože, když jste šťastná, jste nejkrásnější.

Pro rekapitulaci, při splnění podmínek nákup (zakoupení pleťového séra a krému) obdržíte v dárkovém balení…

Oblíbené vyplňující a hydratační sérum s molekulami kyseliny hyaluronové v patentovaném složením, vycházející ze zkušeností a filozofie značky Institut Esthederm

 

Vánoční dárek je samostatně neprodejný, jeho hodnota je 1090 Kč. Věříme, že Vám oční sérum udělá radost a vykouzlí úsměv na tváři. Vánoční svátky jsou přeci o pohodě, rodině, našich nejbližších a radostech.

Přejeme Vám krásné Vánoce a nezapomeňte společně s námi oslavovat krásu.

x